onsdag 29. oktober 2008

Kong vinter har kommet.Men jeg håper ikke han blir så lenge. Jeg har nemlig
sommerdekk på bilen enda. Jeg må si jeg fikk litt sjokk da jeg "slo" opp øynene i morges. (slo og slo fru Blom, jeg hadde trykt på slumre-knappen hvertfall 3 ganger). 5 cm med hvit snø. Jeg så jo at det hadde frysi på bilen da jeg dro fra jobb i går kveld kl 20, men da var det nydelig og stjerneklart. Det har fortsatt å snø store deler av dagen. Så når jeg skulle på jobb, måtte jeg ta fram apostlenes hester. Det er jo greit å gå, men ikke med små hagl i lufta og motvind. Det kjennes ut som jeg har fått peeling i ansiktet.

Når det gjelder håndarbeid, så er jeg nå ferdig med forstykkene og bakstykket. Har kommet halvveis på den første armen. Jeg måtte til byen i dag også å ha mer garn. Så jeg har vært ute og gått flere ganger i dag. Tok til og med meg kamera, siden jeg må forbi Bøkeskogen på vei til byen. Har tatt noen bilder, så da skal jeg øve meg på å legge til bilder i bloggen. Skal også prøve å få tatt bilder av den rosa kreasjonen under arbeid. Jeg har jo selvfølgelig klart å gjøre en feil, da. Jeg har rett og slett glemt å lage knappehull! Jeg får finne på en smart løsning.

Ellers så er familien ganske opptatt. Arild lager gutterom i kjelleren, der skal de ha trommesettet og gitarene og forsterkerne. Og det skal jo bli greit å få det vekk fra stua. Jeg hekler mye og synger litt. Nærmere jul blir nok helt motsatt. Fant storkoser seg på sofan, helst med beina rett opp. JF driver og skater, men nå blir det vel heller snowboard.

Vinterhilsen fra Vigdis

4 kommentarer:

Kari Anne sa...

Vi snakker snart 20 cm deilig kram snø i skrivende stund! Skal si du er flink til å gå, tror nesten jeg vil anbefale glidelås i heklejakka sånn at du ikke kommer til å fryse så når du er ute i motvind :o) - åsså gratis ansiktpleie, da gitt!

Kari Anne sa...

P.S. gleder meg til du får lasta inn bilder. Håper på å få se noen blinkskudd av Fant!

Inghild sa...

Jeg gleder meg også til flere bilder........

anneskreative sa...

Hei ,,,,
Så koselig og finne enda ei Larviksdame her da.
Fint du fant fram til bloggen min,,,,så fant jo jeg deg også...'
Vi "snakkes
Anne