tirsdag 4. november 2008

Ut på tur....


aldri sur! Jeg vet at det er noen som sier det, men i dag ble jeg faktisk litt sur. Det har seg nemlig slik at det er alltid Fant som går tur med meg. Jeg henger etter, og det er ikke for halv pris en gang. Her må man betale full pris for billetten og litt til. Fant kom til oss som omplasseringshund. Han er verden vakreste og rareste, ja noen strekker seg så langt som å si han er mer menneske enn hund. Og til en viss grad kan jeg nok være enig. Han sier veldig mye med øyne og uttrykk, som familien oversetter til eget språk. Men det hadde vært så deilig om den tidligere eier hadde lært ham de grunnleggende tingene innen lydighet når han var valp. Han er blanding av Beagle og Engelsk setter, dette vill si det samme som at han kan være "litt" sta. Den bikkja kan altså ikke gå i band! Og det var dette jeg ble så sur på i dag. Jeg henger etter som et slips helt fra vi går ut døra. Han har dradd meg ned fra trappa mer enn en gang. Så er det ut på fortauet for å sjekke om det har passert noen deilig tisper. Her skal det snuses og markeres. Så er det bort til Bøkeskogen, og mor henger etter. Måtte Gud forby at vi møter andre hann hunder, det går sjelden bra. Da blir det gjerne litt bråk. Så er det over fotballbanen og ned i skogen. Veldig moro å surre seg rundt trær og busker. Og jeg kjefter. Så går vi slik en halv times tid. Når han skjønner at vi er på tur hjem, blir saken en helt annen. Da er det jeg som drar og han som henger etter.
Så i dag når vi nærmet oss slutten på runden, så orket jeg ikke mer. Jeg får vondt i både armer og bein av å gå slik i rykk og napp. Nå skulle Fant gå pent i bånd. Jeg surret båndet rundet livet mitt, og ga ordre om å gå pent. Og det gikk!!! Han gikk faktisk pent i bånd i tre kvartaler. Da ble det masse ros og godbit fra mor. Så den gutten kan hvis han vill. (det er bare så sjeldent han vill)


Ellers så er Fant en hyggelig kar. Han liker godt å kose på tepper og i sofaen. Jeg har strikket et teppe som jeg skulle måle litt på når jeg nærmet meg slutten. Jeg la alle stripene på gulvet og gikk for å hente målbåndet. Dette møtte jeg da jeg kom tilbake. Han er skjønn å da!! Ellers så er han glad i mat, som sikkert de fleste bikkjer, og er ganske rask på labben hvis noen går på kjøkkenet eller åpner en pose.
Men aller mest liker Fant å kose. Dette skal gjøres på sofaen. Han liker veldig godt å ligge under teppet sammen med meg, men det kan fort bli litt varmt. Så er det over i den andre sofaen, og da helst med beina i været.
Er han ikke skjønn!!!!
Hilsen Vigdis
6 kommentarer:

Kari Anne sa...

Joda, hen er utrolig vakker. Bikkje med sjel, kan jeg vel si?!
Får håpe du får til at Fant går fint i band, siden vi går en glatt årstid i vente....

Inghild sa...

JOOOO! Fant er spesiell, og han kan sikkert lære å gå pent i band!

Kari Anne sa...

Hva slags garn har du kjøpt?

Inghild sa...

Jeg også lurer på hvilket garn du har kjøpt, og hvilket mønster du skal strikke??

¨fruTicosus¨ sa...

Hei. Velkommen til Blogglandia. Skal bli gøy å følge med på prosjektene dine. (Får jo høre litt fra søstera di da)Nå har jeg endelig fått tilbake dataen fra rehab, så da kan jeg blogge litt igjen.
Hilsen ¨fruTicosus¨

Anonym sa...

Jo, Fantegutt er virkelig på topp!
Hilsen Bea