torsdag 20. november 2008

Litt av hvert

Dette blir et innlegg om litt av hvert. Det er en stund siden jeg har laget innlegg, men det er bare fordi at det skjer noe hele tiden.

Men for å begynne på håndarbeidsfronten, så er nå jakka mi snart ferdig. Har noen tråder igjen å feste, og så er det knappene. Det vil si det blir jo ikke knapper for jeg glemte jo å hekle knapphull. Sånn går det når man blir litt for ivrig. Jeg prøvde å ta et bilde, men det ble ikke så veldig bra. Dårlig lys og mangel på modell, men dere får jo en ide om hvordan kreasjonen er. Den var veldig enkel å hekle, bare fastmasker hele veien. Oppskriften ligger på nettsiden www.garnstudio.no og garnet jeg har brukt er Eskimo fra Drops.

Ellers så har jeg vært på omvisning på Den norske Opera og Ballett. Det var en fantastisk opplevelse. Kan tro jeg har skrytt til mine sangervenniner om at jeg har stått inne på hovedscenen på Den norske opera. Vi fikk omvisning både i salen, systua, øvelsesrom og scene-
område. Jeg må si at her må det være en fryd både å jobbe og være publikum. Jeg har enda ikke fått vært der på noen forestilling, men man kan jo kanskje ønske seg en bilett til jul. Jeg var sammen med frivillige fra Herregårdsspillet. Vi kjørte buss inn, var på omvisning og spiste middag etterpå. det var virkelig hyggelig og vi koste oss skikkelig.Ellers så har arvingen fått 3-års medalje på musikken. Han spiller slagverk i Nanset skolekorps, og har musikken i blodet. Jeg kan enda kjenne verkingen i leggene når jeg tenker tilbake på alle timene jeg hadde bak NUMK på 17. mai, med en musikant i rekkene og en i sportsvogna med plasttromme på fanget. Han skulle nemlig spille sammen med pappa i musikken. Som sagt så satt han godt i vogna, mens mor gikk å skøyv opp og ned alle bakken i Larvik til gnagesåra sprakk. Men det har tydeligvis han en virkning, for han har blitt veldig flink. Han spiller både trommer og melodisk slagverk. Nå skal snart trommesettet og resten av instrumentene som vi har stående rundt i huset flyttes ned i kjelleren. Gubben holder på å lage musikkrom/gutterom i kjelleren. Han har virkelig vært flink og nå er snart gulvet ferdig fliset. De gleder seg til å et sted å øve, og jeg gleder meg til å trommer, cymbaler, gitarer, forsterkere vekk fra stua. De har lovet å øve mens jeg er på jobb, for det er ikke så veldig god lydisolering her i huset. Men det er jo hyggelig at de har felles interesser, så får heller mor bare holde ut.


Ellers så prøver jeg å lage noen julegaver sånn innimellom slaga, men det er ikke enkelt. Jeg får liksom ikke helt taket på det jeg hadde tenkt å lage. Men det gjelder å ikke gi opp. I tillegg til dette så blir det jo en del synging også nå før jul. Denne uken har vi vært å ute 2 ganger og i tillegg så skal en del av oss møtes på fredag for å spise lutefisk på Bøkekroa. Jeg gleder meg masse til det, da kommer liksom julestemningen snikende. Rgner med at jeg blir god og mett.
Hilsen Vigdis

2 kommentarer:

Inghild sa...

Vi får satse på ny opera-tur på nyåret - MED forestilling! Men det var jammen gøy å se alt det andre også - og vi har jo prøvesittet stolene! Hadde håpet på billetter til Carmen, men det er bare ståplasser igjen......

Kari Anne sa...

Så flott jakka blei! Skal si korpsgutten så fornøyd ut :o)